Våra ölsorter

Alnöl Pale AleAlnö Pale Ale

Alnö Pale Ale är vår öl i amerikansk stil. Smaken domineras av amrerikanska humelsorter, typiska för American Pale Ale, med dess karaktäristiska citrus- och blomtoner. Den bärnstensfärgade ölen har en medelstark beska och passar perfekt både till grillkvällen och i glada vänners lag.

Alnöl Bullås AleBullås Ale

Bullås Ale är en fräsch och fyllig, gyllengul öl med tydlig humlekaraktär och mild beska – vår törstsläckare med frisk smak av citrus och tropisk frukt. Bullås Ale är en klockren sällskapsdryck och ett läskande alternativ till fisk- eller skaldjurstallriken.

 

Alnöl MortalicumNacka IPA

Nacka IPA, en IPA i amrekansk stil där humlen dominerar med en smak och doftprofil präglad av citrus, tropisk frukt och barrskog. Den har en markerad beska som balanseras av sötman från karamelmallmalt. Prova den till något med chilihetta eller njut den som den är.

Alnöl Spikarna LagerSpikarna Lager

Spikarna Lager är en gyllengul fyllig och  törstsläckande lageröl. Den har en moderat beska med en fräsch smak av frukt och citrus från humelsorten Citra. Perfekt vid 8-10 grader till havets läckerheter eller för att släcka törsten.

Alnöl Öde StoutÖde Stout

Öde stout är en riktigt mörk och maltig öl med en markerad beska. Den något tjäriga smaken tillsammans med en touch av citrius ger ölen dess karakrär. En sällskapsdryck eller ett gott sällskap vid en sprakande brasa.

Alnöl 3,5Alnöl 3,5

Alnöl 3,5 är en folköl som bygger på våran Alnö Pale Ale. En bärnstenfärgad medelbesk öl fylld av citrus och blomtoner från flera amerikanska humlesorter.